Shëndeti juaj, jeta juaj

Mirë se vini në Energy & Health

Stresi, migrena, dhimbjet (qafë, shpinë, dhimbje të nervit shiatik) mund të trajtohen. Tek "Energy & Health", ju do të përfitoni nga terapitë efektive dhe 100% natyrale. Na vizitoni dhe gjeni vitalitetin tuaj.

Më tutje
image01

Për secilin kujdes personal

Terapitë e personalizuara

Çdo pacient është unik dhe meriton vëmendje të veçantë. Një konsultim fillestar mundëson përcaktimin e gjendjes shëndetësore për të vendosur një terapi të personalizuar, në përputhje me pritjet tuaja.

Më tutje
image02

Programi anti-stres

Oferta për sipërmarrjet-bizneset

Ulja e stresit është rritja e produktivitetit. Për mbarëvajtjen e biznesit tuaj, veni në favorin tuaj të gjitha mundësitë duke përfituar nga programi anti-stres i zhvilluar nga Energy & Health.

Më tutje
image03

Gjeni vitalitetin tuaj tek Energy & Health

Vitaliteti i nënshtrohet një ekuilibri delikat, i dobësuar nga çrregullimet fizike dhe emocionale.
Kabineti i mjekësisë natyrore Energy & Health, për të ju ndihmuar të rifitoni vitalitetin tuaj, përdorë metoda dhe trajtime 100% natyrale.

Kujdesi ynë që ju kushtohet në Kabinetin Energy & Health do të ju ndihmojë për të rivendosur ekuilibrin tuaj shëndetësor dhe të rregulloni problemet e lidhura me stresin, ankthin, frikën (provimit), fobitë (kafshët, avioni), hiperaktivitet, plagët emocionale, sëmundjet të ndryshme dhe vuajtjet (kur humbin të afërmit, ndarje), varëshmërinë (duhani), çrregullimet të gjumit, dhimbje koke (migrenë), dhe dhimbje tjera (shpine, qafe, dhimbje të nervit shiatik).

service 1

Kabineti privat

Për konsultime, kabineti me mjete adekuate në Lonay, afër Lozanës (VD).

service 2

Terapeut me përvojë

Specialist në terapitë natyrore, Xhevat Salihi praktikoi gjatë mjekësinë klasike.

Trajtime natyrore

Shërimet dhe trajtimet e praktikuara tek Energy & Health janë 100% natyrale.

Terapitë

Tek Energy & Health, një qasje holistike është e favorizuar për të ju trajtuar. Terapi dhe metoda të ndryshme, të gjithë nga mjekësia natyrore mund të kombinohen për të siguruar një trajtim efikas dhe të personalizuar.

akupresura

Akupresura

Akupunktura pa gjilpëra
Emri tjetër :Digitopunkturë

Akupresura dhe akupunktura ndajnë të njëjtat pika aktive. Kinezët e lashtë kanë zhvilluar një sistem stimulimi të këtyre pikave aktive para 5000 vjetësh.
Shkenca mjekësore perëndimore është vetëm në fillim për të kuptuar mekanizmin përgjegjës për efektet pozitive të stimulimit të këtyre pikave. Besohet se stimulimi i pikave aktive çon në një rritje të sekretimit të endorfinës, i cili është dhimbjeheqës natyror i prodhuara nga trupi.

kineziologji-e-aplikuar

Kineziologjia e aplikuar

Testimi manual i muskujve
Specialiteti :Touch For Health (shërimi përmes prekjes)

Kineziologjia e aplikuar është një sistem diagnostikimi dhe trajtimi i zhvilluar nga kiropraktikuesi amerikan George Goodheart në fund të viteve 1960, tipar kryesor i saj është përdorimi i testimit manual muskujve për të identifikuar çekuilibrimet në trup.
Kineziologjia e aplikuar është e ndryshme nga trajtimi në kineziologji, që është shkenca e lëvizjes së trupit. Një nga specialitetet e kineziologjisë së aplikuar është Touch For Health (shërimi përmes prekjes), një teknikë për mirëqenie.

masazh-empirik

Masazhi empirik

I quajtur edhe rebutazh

Masazhi empirik është një proces i bazuar në vëzhgimin dhe praktikën e prekjes.
Masazhi empirik mund të jetë një masazh i thellë në mes të muskujve ose unazave, si dhe ajo mund gjithashtu të jetë një teknikë e manipulimit të shtyllës kurrizore. Kjo mund të bëhet me gishta, pëllëmbën e dorës, grusht, bërryl dhe madje në disa zona edhe me këmbë. Rezultatet janë shpesh spektakolare që nga seanca e parë.

energjetikë

Energjetikë

Mjekësi kuantike
Metodat :EFT, Matrix Reimprinting

Mjekësi kuantike përfshinë terapitë e bazuara nga zbulimet e fizikës kuantike. Në të vërtetë, një nga zbulimet më të rëndësishme të fizikës kuantike, marrë dhe zhvilluar në terapi kuantike është, në fakt, teoria e "fushës së energjisë": ajo që organizon dhe kontrollon trupin tonë. Ata formojnë një tërësi.
Aplikacionet janë të gjitha fizike dhe psikike me metodat e tanishme të tilla si EFT dhe Matrix Reimprinting.

këshilla-për-të-ushqyerit

Këshilla për të ushqyerit

Dietologji

Dietologjia është shkenca e dietës së ekuilibruar. Kjo do të ishte mënyra më e natyrshme për të ruajtur ose rifituar peshën, ruajtur ose përmirësuar shëndetin. Ne gjithashtu duhet të mësojnë të mirat e veçanta nga bimët e veçanta, dhe të kuptojnë se si të ushqyerit ndikon në shëndetin tonë.
Tek kabineti Energy & Health, do të përfitoni për këshillimet e të ushqyerit, poashtu edhe për dieta të personalizuara, si pjesë e një trajtimi kundër një problem të sëmundjes apo një problemi të shëndetit.

menaxhimi-i-stresit

Menaxhimi i stresit

Përmirësoni stilin e jetës

Stresi është mënyra e reagimit të trupit tonë kundër veprimeve nga agjentët e jashtëm. Natyrisht, ka stres të mirë dhe stresi ju bën të sëmurë. Kur është e vështirë për të trajtuar një situatë dhe ne jemi të tensionuar, atëherë ne jemi disi "tolerant" ndaj stresit, apo në gjuhën e përbashkët ", "të stresuar ". Sipas hulumtimit të fundit, rreth 80% e vizitave të mjeku janë të lidhura me stresin.
Stresi shoqërohet me simptoma më pak ose më shumë serioze, dhe se mund të vazhdojnë në stres kronik. Zgjidhjet do të jenë të personalizuara sepse stresi manifestohet në mënyra të ndryshme në varësi nga njerëzit.

 • project 1

  Akupresura

  Akupunktura pa gjilpëra

 • project 2

  Kineziologjia e aplikuar

  Testimi manual i muskujve

 • project 3

  Masazhi empirik

  I quajtur edhe rebutazh

 • project 4

  Energjetikë

  Mjekësi kuantike

 • project 5

  Këshilla për të ushqyerit

  Dietologji

 • project 6

  Menaxhimi i stresit

  Përmirësoni stilin e jetës

Kush jemi ne ?

Energy & Health është kabineti mjekësisë natyrore që gjendet në Lonay afër Lozanës (VD). Xhevat Salihi është terapeut dhe kontaktuesi kryesor për konsultimin tuaj.

Disa fjalë për terapeutin

Pas diplomimit në Fakultetin e Mjekësisë, Xhevat Salihi shërbeu disa vjet në praktikën e mjekësisë së përgjithshme, mjekësi shkollore dhe mjekësi interne. Paralelisht me të, për më shumë se 25 vjet punon dhe ushtron në mjekësi alternative dhe terapitë natyrore. Duke qenë të vetëdijshëm se trupi juaj dhe mendja ndërveprojnë vazhdimisht, kjo do t'ju ndihmojë të gjeni ekuilibrin e duhur. Kjo do të mundësojë që të marrë në posedim të plotë të trajtimeve tuaja, efektshmërinë e veprimit të energjisë që është dëshmuar në shumë pacientë.

Miratuar nga ASCA, fondacioni zviceran për mjekësi alternative dhe natyrore Xhevat Salihi është i certifikuar dhe i kualifikuar në disa fusha të mjekësisë natyrore, për të cilat ju do të gjeni diplomat dhe çertifikatat më poshtë.

Diplomat dhe çertifikatat nga mjekësia natyrore

 • Diplomë nga Akademia e Mjekësisë Natyrore - Gjenevë 2008

 • Diplomë nga Digitopunktura dhe Elektroakupunctura shkalla 1 dhe 2 - Gjenevë 1993

 • Çertifikatë nga Psikologjia Energjetike dhe Mjekësia Energjetike - Gjenevë 2006

 • Çertifikatë TFH - Institutiti i Kinesiologjisë - Lozanë 2009

 • Çertifikatë, EFT Niveli 1 & 2 - Dr. Dawson CHURCH - Montreux 2011

 • Çertifikatë, Matrix Reimprinting - Karl Dawson - 2012 Gjenevë

 • Çertifikatë, Parandalimi dhe promovimi i shëndetit - Lozanë 1999

 • Çertifikatë, Sindromi Myofacial i dhimbjeve – Trigger points - Gjenevë 2013

 • Çertifikatë, Solva Therapy - Sjellja e Muskujve dhe Dhimbjet Kronike - Gjenevë 2014

Rimbursohen nga sigurimi juaj

Tarifa për shërbimet e kabinetit Energy & Health mund të mbështetet nga sigurimi juaj.
Si indikacion, këtu janë disa sigurime që mbështetin kujdesin në terapi natyrore:

GROUPE MUTUEL, AMB, SWICA, SANITAS, INTRAS, ASSURA, SUPRA, SYMPANY
Për më shumë informacione, vizitoni faqen e internetit të ASCA.

KUJDES: Çdo pacient duhet së pari të merret vesh me sigurimin e vet, për të parë nëse terapia e zgjedhur dhe terapeuti rimbursohen-paguhen nga sigurimi i tij.

Oferta

Shëndeti juaj është gjëja më e çmuar që keni !
Situata financiare nuk duhet t'ju ndalojë për të mos gëzuar shëndetin tuaj. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një zbritje 50% në vizitën tuaj të parë.
Nëse jeni student (e), ne gjithashtu ofrojmë një zbritje 30% në të gjitha seancat.
Për familje (dy e më shumë anëtarë të së njëjtës familje), keni zbritje 20% në të gjitha seancat.

Familje

2+ anëtar në konsultim

 • - 20%
 • në të gjitha seancat

Student(e)

 • - 30%
 • në të gjitha seancat

Individual

 • - 50%
 • në konsultimin e 1

"Kush fsheh dobësitë e tij e ka të vështirë ta kthejë shëndetin"
Marie De France

Që të dini për problemet tuaja dhe shqetësimet e shëndetit, duhet të bëni një konsultim.

Dua të konsultoj
Shërbime për bizneset-sipërmarrjet

Stresi nga puna në Zvicër u rrit në 30%, për 10 vitet e fundit. Kjo është një sfidë e madhe për shëndetësinë zvicërane.
Për mbarëvajtjen e biznesit tuaj, do ti keni të gjitha shanset në anën tuaj duke përfituar nga programi anti-stres Energy & Health.

 • Qasja teorike

 • Ushtrime praktike

 • Terapi individuale

Programi anti-stres

Programi anti-stres i zhvilluar nga Energy & Health, përmban një qasje teorike, ushtrime praktike dhe terapi individuale (shih grafikun anash).
Programi shkon në një ditë e gjysmë në javë me grupe prej 7 deri në 10 njerëz. Rastet më të rënda do të kenë mundësinë që të marrin terapi individuale.

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Please provide valid email address.

Na kontaktoni

Shtroni pyetje, kërkoni një konsultim apo thjesht, leni një mesazh duke përdorur formularin e mëposhtëm, do të keni një përgjigje sa më shpejt që të jetë e mundur.

Duke u ngarkuar...
Emri juaj ju lutem
Shkruani një adresë e-mail të vlefshëm
Shkruani një mesazh ju lutem

ENERGY & HEALTH

Route de Denges 28 B, 1027 LONAY (VD)

info@energy-health.ch

+41 (0)76 734 95 26

Shpërndaje me të afërmit